Malaysia Football for FIFA Series Games (PC version)

I start this post hoping to gather as much graphic information as possible. I need help from MSLPL4FIFA10 PC fans. Versi 2 untuk season 2010 akan direlease dalam Februari, tertakluk kepada syarat dan peraturan.

TM LIGA SUPER

TM LIGA PREMIER

National League Malaysia

I know I don’t have proper info regarding our leagues, so help me.

Use the comment below to paste a link to the appropriate team kits picture or images and if you will, the latest roster. Thank you for your cooperation.

Comments on: "LIGA MALAYSIA JERSEY FOR SEASON 2010 – RESEARCH" (38)

  1. team perak akan melancarkan jersey baru 2010 pd 29/12/09. so, kena tggu dlu la nk dptkn info tu

  2. mslpatcher said:

    Thank you. tampal ya kat sini gambar dia. kalau boleh depan belakang.

  3. jersi perak 2010. Dari kiri: Kiper,Home,Away,Third..

    tapi gambar kureng tajam la..

  4. haa ni okey skit..credit to SDN

  5. gambar dr SDN ni mmg ok. tp jersey bhgn blkg xde gmbar nye.

  6. Gambar Perak ni bikin aku terus giveup nak buat proper jersi. SUSAH BANGET!

  7. alaa…bwat generic jer… kalo dapat bwat proper lg best…just bagi nampak belang2 yang kat tangan tu jer…

  8. hehehe.. bnyk sgt coraknyer

  9. undi juara liga super anda disini http://addy9601.wordpress.com/

  10. new jersey Kelantan Fa (home)

    http://yfrog.com/b9homedcj

  11. Lengan Baju sebelah Kiri Ade Jename Penaje Yusmira
    tgh2 dada 2 ade logo 1 malaysia…
    Hope ths will help you…

  12. mslpatcher, kalo jersi perak yang belang harimau tu susah sangat kau try tengok yang ni pulak

    sangat simple. Tapi dalam 2 game awal ni aku pon tak tau mane pegi jersi yang ade belang harimau tuh. jersi kiper macam yang kat atas. Kiper aku rasa x de masalah kot.
    Harap ini x menjadi keberatan kau. cuma pada bawah kolar ade logo specs kecil je. belakang jersi kaler kuning jugak.
    Tapi aku rasa pasti ko boleh buat punyerla jersi ni.
    All The Best…

  13. mslpatcher said:

    aku tengok dulu.

  14. http://www.yob4ever.com/v2/modules.php?name=coppermine&file=displayimagepopup&pid=1962&fullsize=1

    example jersi untuk third kit. home kit kau cuma tukar-tukar kaler jer macam dlm jersi kat atas

  15. nak apa lagi. aku ada frenz yg minat giler msl & mpl. dia tau semua pemain setiap team. kalau ada benda tak tau, tanya la….
    aku bleh tanye dia…. biar cepat siap patch nie. baru cepat bleh main….haha…..

  16. RED WARRIORS said:

  17. mslpatcher.. mne kamu meng hilang.. senyap je up date blog ni.. love mslpacter job…
    RED WARRIORS nice job…

  18. labuanFC69 said:

    DAh siap ke ?
    napew lambat ?
    teruskan kerja MSL .
    sye sokong awak !!

  19. bro bile nk release…kmi setia mnunggu…

  20. new kit kelantan fa(indra Free kick)

  21. please leave a comment

  22. new kit kedah 2010

  23. I’ve completed created new jersey for the team Selangor, Perak Johor FC,Kelantan and kedah ..
    I hope this can bring back mslpatcher
    where are you…What has happen…
    please update this blog…

  24. just search liga malaysia in fifa 10…

  25. check out of my project perak new kit 2010.. in face book just search liga malaysia in fifa 10

  26. I realease new kit for selangor,terengganuand perak…
    please go to facebook and search liga malaysia in fifa 10

  27. thanks

  28. kampungfifagame.blogspot.com please log on ..

  29. aku ade jersi kelantan baru,chelsea baru,negeri sembilan,selangor & MU.

  30. saye buat pembetulan…
    kit/jersey kelantan home link

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: