Malaysia Football for FIFA Series Games (PC version)

Because of FIFA09, I bought Logitech Rumblepad 2 from one of the computer store in Karamunsing Complex, Kota Kinabalu. It cost me around RM100 plus.

http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/264&cl=us,en##

I bought just one for ME. But I also has usb-ps2 converter from rockfire (a couple of years back) and last months I bought a new cheaper converter made in China.

I use PS2 gamepad because I love to play with analog stick, both stick. Since I don’t want to invest more on gaming peripherals, the cheaper solution was to buy a usb converter. So if i don’t play game in PS2, I can use the gamepad for PC gaming.

So far so good.

I also had a Logitech keyboard for gaming as well.

Comments on: "What peripherals do I use to play FIFA09 PC" (2)

  1. usb-ps2 converter maner yg paling elok? ingat nak guna utk FIFA 09, sbb ps2 kat umah tu pun da x berapa pakai, biasa guna laptop jer…skang nyer controller pakai kat laptop pun joystick dier kureng best….ada cadangan?

  2. mslpatcher said:

    PejeyZ, saya guna PS2-usb adapter/converter buatan China, tak ingat jenama apa. Di badan adapter tu pun tak ada brand. Tapi murah je. Kebanyakan kedai PC ada jual benda macam ni.

    Tapi awak boleh baca di sini tentang produk sepertinya,
    http://www.stepmania.com/wiki/USB_Adapters

    Mungkin yang saya beli tu, Dilong pu203 adapter.

    Tapi yang pasti saya dah ada Rockfire PS-USB Converter sejak beberapa tahun lepas untuk main FIFA series lah.

    Rujuk juga beberapa thread dalam forum-forum ini,
    http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=49757

    http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-09-pc/345416-ps2-controller-using-play-com-usb-adaptor.html

    kalau ada duit lebih, baik cuba beli controller yang memang PC punya. Cuba je yang murah tu, mungkin okay juga kot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: