Malaysia Football for FIFA Series Games (PC version)

Malaysia Liga Super – MSL4FIFA09 v2 Progress Reports » kelantanfateaser

Advertisements

Comments on: "kelantanfateaser" (5)

  1. cantik….nk main team ni… tolong..
    sape ley bg data dia yg dah siap? coz CM09 x pat nak bukak.. eror..

  2. mslpatcher said:

    Kechik kena pastikan windows engkau ada .net framework versi 2. Kalau dapat jangan pakai versi 3 atau 3.5, ada orang mengadu kat forum ni yang CM09 diorang tiba-tiba tak boleh pakai selepas update windows yang termasuklah upgrade .net diorang. tapi peliknya ada juga orang yang mengaku masih boleh. Sila baca forum ini, dari awal ke akhir jika mampu, jika tidak shortcut ke comment yang saya link ini.

  3. terharu buleh main team kelantan dalam fifa 09… bleh fight ngan member2 aku. tp bila nk buat je sound master 2 trus senyap x de pengulas Langsung.. x phm la.. tlong bleh…

  4. mslpatcher said:

    Ni kena install balik FIFA09 dari DVD. Kalau ko ada ikut tips selamat aku tu, kau copy balik audio.big tu dan buat sekali lagi. SM09 memang masih tak stabil. Itu kata Rinaldo, programmer CM09 dan SM09 tu.

    Jadi kalau tak berjaya, lepas dah audio kau yang masih clean, buat install sound patch tu, slow-slow. Install dulu chant pack. SAVE. Quit Sm09.
    Lepas tu baru install commentary pack. SAVE. Quit SM09.

    Itu pun dengan syarat kau dah install MSLPL4FIFA09 aku tu. dan dah boleh main di fifa.

  5. Btul2 dah jadi ape aku harap dpt realease in fifa 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud