Malaysia Football for FIFA Series Games (PC version)

MALAYSIA SUPER LEAGUE 2009 CHANTS Patch

(Liga Super Malaysia – patch sorakan penyokong)

If you enjoy play with Malaysia Super league (Liga Super Malaysia) patch (MSL4FIFA09), then you might interested with this sound patch too.

This is a small package of team chants in SMP format file. It comprises of Kedah and Selangor team only.

I have a plan to release additional chants later on for other team as well, if time permits and/or if I can find a good and reliable audio sources for other teams in MSL patch.

Requirements:
1. FIfa09 already installed
2. MSL4FIFA09 patch already installed, preferably version 1.1
3. Sound Master already installed.

Download Kedah and Selangor team chants here.

All the audio sources were taken from some video that available freely in youtube, mostly a fan video.

Unfortunately, not all youtube items related to malaysia football have a good sound/audio setup, as such, you may find that my patch is probably fall in mediocre sound patch category. But, hey, as long as you enjoy it.

Better have the sound rather than nothing at all. Don’t you think so?

Perhatian: Saya mengambil sumber audio dari pelbagai video dari youtube tanpa kebenaran secara rasmi dari pemilik sah sumber video tersebut. Saya minta maaf jika ia melanggar prinsip atau hak penerbitan video anda. namun begitu, saya amat berharap, memandangkan saya tidak mengenakan sebarang bayaran pun dalam penyediaan audio untuk fifa09 ini, saya amat berharap pemilik video youtube tersebut tidak menghalang pengedaran audio patch ini. Tetapi jika anda (pemilik video) tidak bersetuju dengan tindakan saya, sila tinggalkan mesej atau emel saya dan saya akan dengan segera membuang fail tersebut dari pengedaran dari akaun mediafire saya.

Apa-apapun saya amat berterima kasih kepada fan-fan bola sepak Malaysia yang menyiarkan video-video perlawanan bola sepak malaysia. Semoga usaha anda dapat diteruskan.

Comments on: "Team Chants for MSL4FIFA09 (Liga Super Malaysia) patch" (6)

  1. assalamualaikum..bang..sy da try patch ni..tp trus xde commentator yg bercakap..macam mana nk buat tu ye..sy suka liga2 malaysia ada dlm fifa 09

  2. mslpatcher said:

    Ni memang boleh berlaku ni. Mau tak mau, awak install balik audio files. Cuba ikut tips yang ada aku beri dalm fail info itu.

  3. bro msl…bleh tak bro bg file audio yg sebenar..sebab sy xbuat backup..sorry for the ignorance

  4. mslpatcher said:

    Azrul,
    Copy dari dvd okay gak.

  5. aku da try patch nie…nice job dude! cam klakar gak dengar commentator tu sebut name2 player kite…hahaha

  6. mslpatcher said:

    Kira bolehlah tu. Nak rakam suara hasbullah awang tapi dia kata tak dapat nak commit. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: